Nominerad till Guldäpplet!

Blev väldigt glad och överaskad när jag fick reda på att jag blivit nominerad till Guldäpplet 2018! Jag tackar mina underbara kollegor och andra runt om som ligger till grund för nomineringen! Känner mig ärad att ens bli nominerad till detta priset 🙂

 

Här kan ni läsa mer:

http://www2.diu.se/guldapple/ 


Prenumerera på nya blogginlägg

Författare: Jenny Bernhardsson

Hej! Jag heter Jenny och är lärare i åldrarna F-3. Jag har nyligen börjat programmera med mina elever och både de och jag har upptäckt hur roligt det är. Vi ser många fördelar kring att programmera samt att vi alla tycker att det är spännande och lärorikt. Jag hoppas att kunna inspirera och dela med mig av mina lektioner, tips och ideer. Jag är absolut ingen expert men vill visa hur man kan ha kul med kod! Hoppas ni gillar min blogg! Hör gärna av er om ni har frågor, tips eller funderingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *