Tack för nomineringen!

Åh, vad spännande! Att bli nominerad för webbstjärnans lärarpris 🙂

Tack till alla som har nominerat mig! Tack  kollegor, elever och föräldrar!

Årets nominerade kandidater till Webbstjärnans lärarpris 2018

Nu blir det extra spännande i Stockholm den 18:e maj! Både min klass är nominerade med sin blogg www.superkodarna.se och jag som lärare 🙂

Allt livestreamas på Webbstjärnans sida så glöm inte att titta in och se hur det går! https://www.webbstjarnan.se/  

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Författare: Jenny Bernhardsson

Hej! Jag heter Jenny och är lärare i åldrarna F-3. Jag har nyligen börjat programmera med mina elever och både de och jag har upptäckt hur roligt det är. Vi ser många fördelar kring att programmera samt att vi alla tycker att det är spännande och lärorikt. Jag hoppas att kunna inspirera och dela med mig av mina lektioner, tips och ideer. Jag är absolut ingen expert men vill visa hur man kan ha kul med kod! Hoppas ni gillar min blogg! Hör gärna av er om ni har frågor, tips eller funderingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *